Skip to content
Spara 20% på WalkingPad här ->
Spara 20% på WalkingPad här ->

Refund policy

ÅNGERRÄTT

Ångerrätten gäller för webbutiken MyStuff.se. Enligt norsk lag (Ångerrättslagen) har kunder rätt att ångra sitt köp. Om du som kund ångrar ditt köp hos oss måste du meddela oss detta inom 30 dagar efter att du mottagit varan. För att ångerrätten ska vara giltig måste varan returneras i det skick som kunden mottog den och inom rimlig tid. Kunden ansvarar för risken vid returtransport och måste täcka eventuella kostnader i samband med returfrakten.

Retur av produkt görs genom att skicka varan i originalförpackningen till:

MyStuff Norge AS
Skjelfossveien 30
1827 Hobøl

 

SKADAD VARA OCH REKLAMATIONSRÄTT

När du mottar din beställning är det viktigt att kontrollera varorna för skador eller defekter. Om varan är skadad eller trasig kan du kontakta oss här för vidare instruktioner. Enligt norsk lag har du 2-5 års reklamationsrätt (beroende på produkt) från det att du köpte produkten.

 

RETUR/BYTE AV VARA

Vid retur av en vara ansvarar kunden för risken vid returtransport och måste täcka eventuella kostnader i samband med returfrakten. Vid byte av en vara ansvarar kunden för eventuella kostnader i samband med tur- och returfrakt.

 

ÅTERBETALNING

Vid återbetalning av belopp efter avbeställning av en beställning eller vid användning av ångerrätten, görs återbetalningen först när:

beloppet har registrerats på vårt konto eller produkten har mottagits i retur och i det skick vi skickade den.