30 dagars öppet köp

Klarna och kortbetalning

  • Leverans inom 2-5 dagar

  • Över 20 000 kunder.

  • 100% nöjd garanti

  • 5 års full garanti

Om oss

Mål: Inspirera till sund hälsa och välbefinnande

Fysisk aktivitet, hälsosam kost och positivt tänkande: ju fler människor vi inspirerar till hälsosamma vanor, desto mer bidrar vi till bättre hälsa och välbefinnande.

MyStuff brinner för att göra det lättare att hålla sig i form. Motion ska trots allt vara roligt! Genom att erbjuda innovativa och smarta produkter som är anpassade till moderna användare sänker vi tröskeln för att komma igång med träning. På våra sociala kanaler hittar du inspirerande videor som motiverar och inspirerar dig till träning. Och på vår webbplats hittar du träningstips och information om hälsosam kost.

 

För oss på MyStuff handlar det om att ta ansvar. Inte för en vacker kropp, utanför din egen hälsa och ditt eget välbefinnande. Genom sociala initiativ som "Walk for a Cause" i samarbete med Cancerfonden har vi lyckats nå tusentals människor via sociala medier. Genom att samarbeta med influencers främjar vi en hälsosam och balanserad livsstil genom att inspirera unga människor på TikTok och Facebook.

 

MyStuff - En av Norges snabbast växande fitnessbutiker.

Sedan starten 2016 har MyStuff fokuserat på att erbjuda innovativa kvalitetsprodukter. Genom att vara först med nya revolutionerande produkter som WalkingPad har vi lyckats nå helt nya användargrupper. Människor som tidigare aldrig skulle ha tänkt på att köpa fitnessutrustning. Därför är vi både stolta och ödmjuka över den enorma tillväxt vi har upplevt under de senaste åren, och vi lovar att göra vårt yttersta för att fortsätta i samma takt.

 

Låga priser och hög kvalitet.

MyStuff är ett norskt företag med kontor i Oslo och ett huvudlager med click & collect i Hobøl, strax utanför Vestby. Effektiv logistik och hantering av varor är också en av de viktigaste orsakerna till MyStuffs låga priser. Med fokus på högkvalitativa produkter säljer vi produkter som du kommer att ha nytta av i många år. Och om något skulle hända har de flesta produkter en 2-årig produktgaranti och en reklamationsrätt i upp till 5 år.

 

Var hittar du oss?

Varuhus:

Skjelfossveien 30
1827 Hobøl
Norge

 

Brønnøysundregistrene:

MyStuff Norge AS

Org. nr.: 920 227 627

Kontakta oss här